top of page
1.jpg

"Спасение"
от Габриела Ред

ЦЕНА: 15ЛВ.

Две приятелки, завършват университет заедно. През цялото време са били неотлъчно една до друга и винаги са се подкрепяли. След серия от събития, едната признава на другата, че през цялото време е била влюбена в нея и между тях започва връзка. Тази връзка е изпълнена с любов, разбирателство, но и много проблеми, породени от бивши гаджета.


Минават през много перипетии, но остават заедно въпреки тях. В книгата са описани много сексуални моменти между двете жени – Ани и Тейлър. Замесени са бившите и на двете, родителите им и хората, с които работят.


Тейлър е собственик на компания за изработка на облекла от кожа, както и секс играчки. Ани я насърчава да се захване с това още докато следват, но тя не знае, че част от фирмата е и нейна собственост. От своя страна Тейлър никак не обича показността и винаги стои в сянка. Никой не е наясно с това, кой притежава всички магазини, освен хората, които работят за нея.


Действието се развива в Берлин, пренася се в Бразилия, минава през Вегас – градът на греха и завършва с връщането им.


Това е един хипотетичен свят, в който хората са равни и въпреки всичко, онзи стереотип в обществото не липсва. Не липсва и всеобщото мислене, че жена на двадесет и шест години може да управлява толкова успешно бизнес.

Our books Нашите книги: Service
Our books Нашите книги: Instagram
bottom of page